MediaCamp

MediaCamp2015_logo

Er du interesseret i TV, fotografi og medier, så er MediaCamp lige noget for dig!

MediaCamp er en camp, hvor du får lov at lege med medier. Vi leger ikke bare med film og fotografi, men arbejder også med journalistik, fortællinger og Social Media.

På MediaCamp lærer vi, hvordan man interviewer andre og finder en god historie, hvilke vinkler man skal filme og tage fotos fra, for at lave et godt "skud" samt at redigere video/fotos. 

Indenfor Social Media kigger vi nærmere på et udsnit de mange sociale medier der findes. Vi taler om hvorfor man bruger dem og hvordan man bruger dem samt god stil.

En vigtig del af Made By Kids er, at man bliver inspireret på en camps og kan lege videre derhjemme – om det så er film og foto på MediaCamp, forsøg på ScienceCamp eller nylærte tricks på StreetCamp.

Alle camps afsluttes med et arrangement, hvor forældre har mulighed for at komme og se, hvad vi har lavet. 

Værdier

På MediaCamp er det vigtigt, at barnets kreativitet og skabertrang er i fokus. Vi lægger stor vægt på, at børnene selv producerer indholdet og efterfølgende vil kunne bruge de ting de lærer på campen til selv at lege med video, foto og medier på egen hånd. 

Det skal være sjovt at være på MediaCamp og ikke alt skal være læring. Derfor arbejder vi for, at børnene kan styrke deres sociale fællesskaber på tværs af camps.

Børneguider
Det er vigtigt for os, at sikkerheden er i orden, og at alle børn føler sig godt tilpas. Derfor er der på alle camps børneguider, der følger børnene. De vil være der til støtte, hvis man har brug for en snak eller har lidt hjemve. 

Hvem kan deltage?
MediaCamp er åben for børn i alderen 9-13 år. 

Mere information?

Information om camps vil blive lagt på hjemmesiden, men følg også med på Facebook.com/MadeByKidsDK, hvor der også er andre spændende ting at finde!

Vil du se mere om, hvad vi laver på camps'ne, så tjek vores Instagram @madebykidsdk og #madebykidsdk 

Har du yderligere spørgsmål til Made By Kids-camps, så kontakt os gerne på info@madebykids.dk.

 

MBK_papbørn-NYE-3