ScienceCamp

ScienceCamp2015_logo

Er du interesseret i Science,  forsøg og eksperimenter? Så er ScienceCamp lige noget for dig! 

ScienceCamp er en camp, hvor du får lov at lege med sjove forsøg, spændende eksperimenter og sej videnskab.

På ScienceCamp kan du være med til at bygge raketter, lave vulkaner, lege med cola/mentos og meget mere! Vi bruger vores hænder og bliver ofte lidt beskidte, men vi har det altid sjovt og sikkerheden er på plads!

En vigtig del af Made By Kids er, at man bliver inspireret på en camps og kan lege videre derhjemme – om det så er film og foto på MediaCamp, forsøg på ScienceCamp eller nylærte tricks på StreetCamp.

Alle camps afsluttes med et arrangement, hvor forældre har mulighed for at komme og se, hvad vi har lavet.

 

boernbyggerraketter

Værdier

På ScienceCamp er det vigtigt, at barnets nysgerrighed og skabertrang er i fokus. Vi lægger stor vægt på, at børnene selv foretager forsøgene og efterfølgende vil kunne vise dem frem for forældre, bedsteforældre og søskende. 

Det skal være sjovt at være på ScienceCamp og ikke alt skal være læring. Derfor arbejder vi for, at børnene kan styrke deres sociale fællesskaber på tværs af camps.

 

Børneguider
Det er vigtigt for os, at sikkerheden er i orden, og at alle børn føler sig godt tilpas. Derfor er der på alle camps børneguider, der følger børnene. De vil være der til støtte, hvis man har brug for en snak eller har lidt hjemve. 

Hvem kan deltage?
ScienceCamp er åben for børn i alderen 9-13 år. 

Mere information?

Information om camps vil blive lagt på hjemmesiden, men følg også med på Facebook.com/MadeByKidsDK, hvor der også er andre spændende ting at finde!

Vil du se mere om, hvad vi laver på camps'ne, så tjek vores Instagram @madebykidsdk og #madebykidsdk 

Har du yderligere spørgsmål til Made By Kids-camps, så kontakt os gerne på info@madebykids.dk.

BARN_Briller+værn_LAG