StreetCamp

StreetCamp2015_logo_white

Er du bidt af skaterkultur og elsker alt hvad der hører til. Har du et skateboard, rulleskøjter eller løbehjul, så er StreetCamp lige noget for dig!

På StreetCamp, er det muligt få lært en masse nye tricks sammen med en masse andre der også skater.  StreetCamp danner rammen for et fællesskab hvor man lærer at skate, men også udvikler andre gode færdigheder og dyrker det sociale fællesskab.

Man vil typisk blive delt op i hold af 10-15 børn, hvert hold med en øvet instruktør, der vil følger holdet gennem hele campen. Instruktørerne vil hjælpe børnene med at lære nye tricks, skabe sammenhold i gruppen – og sætte plaster på såret, hvis man nu er uheldig.

Endvidere vil børnene få mulighed for at blive klogere på at designe og bygger ramper og organisere små konkurrencer selv.

En vigtig del af Made By Kids er, at man bliver inspireret på en camps og kan lege videre derhjemme – om det så er film og foto på MediaCamp, forsøg på ScienceCamp eller nylærte tricks på StreetCamp.

Alle camps afsluttes med et arrangement, hvor forældre har mulighed for at komme og se, hvad vi har lavet.

MBK-20

Værdier

På StreetCamp har vi fokus på, at der skal være mulighed for både at styrke de sociale fællesskaber, men også at prøve grænser i sikre rammer. Vi mener, at interaktion på tværs er meget vigtig for at at sikre en god dialog på tværs af alle lag i skatekulturen.

 

 

 Børneguider
Det er vigtigt for os, at sikkerheden er i orden, og at alle børn føler sig godt tilpas. Derfor er der på alle camps børneguider, der følger børnene. De vil være der til støtte, hvis man har brug for en snak eller har lidt hjemve. 

Hvem kan deltage?
StreetCamp er åben for børn i alderen 9-13 år. 

Som udgangspunkt vil børnene blive fordelt efter behov i tre grupperinger under skateboard, rulleskøjter og løbehjul.

Mere information?

Information om camps vil blive lagt på hjemmesiden, men følg også med på Facebook.com/MadeByKidsDK, hvor der også er andre spændende ting at finde!

Vil du se mere om, hvad vi laver på camps'ne, så tjek vores Instagram @madebykidsdk og #madebykidsdk 

Har du yderligere spørgsmål til Made By Kids-camps, så kontakt os gerne på info@madebykids.dk.

ww