Frivillig

vil_du_goere_en_forskel

Som frivillig hos Made By Kids vil du være med til at bruge at skabe fantastiske oplevelser til børn og unge! 

Du vil møde en masse spændende mennesker der har et stærkt engagement. Du behøver ikke have den store viden indenfor science, medier eller skate for at være med, mest af alt er det vigtigste at du er nysgerrig, har interesse og lyst til at arbejde med børn.

Vi stræber efter at skabe spændende oplevelser for børn, som de kan lege videre med derhjemme – om det så gælder MediaCamp, ScienceCamp eller StreetCamp!

Det er vigtig, også som frivillig, at have det sjovt og være en del af det sociale fællesskab. Det er muligt at deltage enkeltdage eller flere dage – men det er naturligvis sjovest at være med på alle camp-dagene!

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige roller, man som frivillig kan melde sig på!

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@madebykids.dk

Vi glæder os til at se dig!

MBK frivillig

Frivillige

MediaCamper-frivillig

Som MediaCamper-frivillig er du med til at afholde workshops med fokus på TV, fotografi og sociale medier. Du behøver ikke at være verdensmester i at redigere video eller bruge instagram, men det er en fordel hvis du ved hvor du man trykker optag på et kamera.

Hvis du ligger inde med en rigtig god idé til en specifik workshop vil vi meget gerne høre mere og arbejde på at få den med på programmet.

ScienceCamper-frivillig

Som ScienceCamper-frivillig er du med til at afholde workshops med fokus på seje eksperimenter, naturvidenskab og teknik. Du vil være med til at danne rammen for vores "LAB" og inspirere børnene til at være nysgerrige.

Hvis du ligger inde med en rigtig god idé til en specifik workshop vil vi meget gerne høre mere og arbejde på at få den med på programmet.

StreetCamper-frivillig

Som StreetCamper-frivillig er du med til at afholde workshops med fokus på at skate, lave tricks, bygge ramper m.m. Du vil være med til at skabe rammen for børnene.

Hvis du ligger inde med en rigtig god idé til en specifik workshop vil vi meget gerne høre mere og arbejde på at få den med på programmet.

 

Børneguide

Som Børneguide er du med til at sørge for, at alle børn har en behagelig og tryg oplevelse henover camp-dagene.  Alle børn vil få tilknyttet en børneguide som de kan gå til, og som hjælper med eventuelle specielle behov, fx medicin man skal huske at tage. Du er naturlig god til at tale i øjenhøjde med børn og forstår at være med til at motivere og skabe begejstring. 

 

ServiceGuide

Som ServiceGuide er du med til at sørge for at rammerne omkring Made by Kids er i orden. Opgaverne består i alt fra klargøring og servering af mad, hjælpe med workshop-afvikling, oprydning og til at svare på spørgsmål fra børn og forældre. Du er typen der kan lide en udfordring og kan lide at have flere bolde i luften.

Andet?

Er du en knivskarp lydmand, køkkenhjælper, afvikler, eller kunne du godt tænke dig en større rolle med mere ansvar som vi ikke nævner ovenfor?  Så skriv en mail til info@madebykids.dk og forklar lidt om dig selv, så finder vi en plads på din hylde!